OKULUMUZDAN İNSANİ YARDIM

2011 senesinden itibaren yaşanan savaş dolayısıyla zor şartlar altında ve imkansızlıklar içerisinde yaşamaya çalışan kadın, yaşlı, çocuk ve kimsesizleri olumsuz kış şartlarında yalnız bırakmamak için Silivri'deki STK'ların oluşturduğu Silivri Sivil İnisiyatif Platformu aracılığıyla UN, MAKARNA, KURU GIDA, BOT, MONT ve nakdi yardımlarla mağdur ve mazlum insanlara destek olmak hedeflenmiştir. 'Kış Üşütür Silivri Isıtır' sloganıyla yardım toplama çalışmalarına destek olmak için Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu öğrenci ve velilerimizin okulumuza ulaştırmış oldukları yardımlar Piri Mehmet Paşa İlkokulu karşısında bulunan İYİLİK ÇADIRINA İdlib'de kamplarda yaşayan mazlum ve mağdur insanlara ulaştırılmak üzere teslim edildi. Duyarlı velilerimize teşekkür ederiz.

13.03.2022 219